Godass


Godass är ett kaxigt rockband som startades 2002. Under åren har vi gjort oss ett namn i Malmö med omnejd och har huserat på de största spelställena i Skåne, bland annat Kulturbolaget (Malmö), Rockbåten (Helsingborg), Hellnight (Malmö), The Rock (Köpenhamn), Mejeriet (Lund) och har även gästat Malmöfestivalen på Mölleplatsen, samt Festivalen Rockhimlen i Helsingborg.

2010 kan vi bland annat skryta med en spelning på Sweden Rock samt ett gig på Rockland i Sala där vi var support till Steel Attack på deras första officiella återföreningsspelning med originallineupen. Vi har också spelat på Siesta-arrangörernas hemmascen Markan i Hässleholm då det vankades ”Markan Metal Mania”. 2011 såhär långt har vi intagit scenen på en av Malmös fetaste rockbarer, Horns Up och Rockbåten i Helsingborg. Dessutom är vi också inbokade på Harry B James i Stockholm, Biljardkompaniet i Kristianstad, Stairway to Heaven i Malmö samt Route 666 i Halmstad i april.

Fast Lane är vår sjätte inspelning och vi är rockigare än någonsin med tre tuffa brudar bakom trummor, bas och mikrofon samt två grymma killar på gitarr.

Godass är inte rädda för att rocka loss ordentligt på scenen. Kolla gärna våra videors på Youtube. Givetvis finns vi också på Spotify.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0