INFO!


Hej allihopa! Nu är det bara några få dagar kvar innan det smäller! Tydligen har några av er haft problem med att hitta eventet på Facebook. Vi har inte en susning om varför det är på det viset, jättetrist, men vi får helt enkelt lägga upp information här också! Here we go:

Lördagen den 28e maj smäller vi upp tre scener på Beijerskajen 8, i K3’s gamla ödelokaler mitt emot Orkanen. Mellan 17.00 och 03.00 bjuds det på konserter, DJ, caféhäng, cirkusuppträdanden med mycket mer! Entréaviften är helt frivillig! Allt vi vill är att bjuda på en riktigt grym fest!

Ca 20 akter av alla de slag är planerade och info om artisterna finns att läsa på denhär bloggen.

En falafel-vagn kommer vara parkerad i närheten och det kommer finnas caféservering med kaffe och kakor men vi kör också med ett picknick-koncept vad gäller alkohol, d.v.s. ta med det du vill äta och dricka själv (18årsgräns gäller för alkohol). Garderob kommer också finnas för den som vill slippa släpa på sina grejer hela kvällen.


Vi som ordnar spektaklet är förstaårselever på Malmö Högskolas utbildning Scenproduktion. Vi är blivande ljus- / ljudtekniker, scenografer, producenter med mycket mer. Vi hoppas på en svettig, mysig och galet rolig start på sommaren! Kom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0